Ruskinja odustala od tenisa, pa se slikala u toplesu i dobila gnusne komentare zbog svoje odluke

Ne želi više da igra

Ruskinja odustala od tenisa, pa se slikala u toplesu i dobila gnusne komentare zbog svoje odluke

Endin Čaušević

Sofya Zhuk je bivša ruska teniserka koje je sa svega 15 godina uspjela da osvoji Wimbledon u juniorskoj konkurenciji.

Ovoj teniserki predviđala se velika karijera i u Rusiji su smatrali da je ona nasljednica Marije Šarapove. Međutim, Zhuk je sve šokirala nedavno kada je odlučila da odustane od teniske karijere.

Sofya je odlučila da preseli u Miami i posveti se karijeri modela. Očito je da joj u tome ide dosta dobro, te da joj tenis uopšte ne fali.

Ona je objavila i nekoliko fotografija u toplesu što se pojedinim fanovima nije svidjelo. Neki od komentara su je baš pogodili, te je odlučila da se oglasi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CGOeesrHNj3/[/instagram]

"Ne znam kako ljudi ne shvataju da više ne želim biti u svijetu tenisa i da je ovo moj život. Mogu sretno da živim bez sporta i depresije u kojoj sam bila zbog tenisa", poručila je bivša ruska teniserka.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCfCEYVl5bK/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CC1K4y3FNpq/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti