Šta se dešavalo u hotelskoj sobi Andyja Murrayja?

Proganjala ga čistačica

Šta se dešavalo u hotelskoj sobi Andyja Murrayja?

Britanski teniser Andy Murray otkrio je neke veoma zanimljive detalje koji su mu se desili tokom karijere.

Murray je za International Premier Tennis League otkrio da ga je tokom karijere, odnosno turnira koje je igrao po Evropi, proganjala jedna čistačica.

Ona ga je pratila na nekoliko turnira širom Evrope te je čak ulazila u njegovu hotelsku sobu s namjerom da ga mazi po ruci, kako kaže teniser.

"Na jednom turniru na kojem sam igrao u Evropi, pojavila se ta čistačica u hotelu. Iako sam imao na vratima sobe znak 'ne uznemiravaj', ona je ušla, sjela na moj krevet i počela da mi mazi ruku. To je bilo otprilike u sedam sati ujutru, dok sam još spavao", rekao je Murray i nastavio:

"Pojavila se još nekoliko puta poslije toga u hotelima u kojima sam odsjedao u Rotterdamu i Barceloni. Ne znam da li je to neka navijačka stvar. To je pomalo ekstremno, ali događa se".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi