Stepanek se razvodi zbog Petre Kvitove

Ljubavni trokut

Stepanek se razvodi zbog Petre Kvitove

Iskusni češki teniser Radek Stepanek ponovo je privukao pažnju svojim ljubavnim životom. 

Stepanek je u braku sa češkom teniserkom Nikol Vaidisovom, ali je pred razvodom zbog još jedne teniserke, i to najbolje koju Češka ima u ovom trenutku - Petre Kvitove.

O njihovoj vezi tamošnji tabloidi već su izveštavali, a da u svemu zaista ima istine vidjelo se tokom polufinalnog duela Davis Cupa, između Češke i Argentine prošlog vikenda.

Stepanek i Kvitova ponovo su viđeni zajedno, pa je iskusni Čeh još jednom potvrdio epitet velikog zavodnika. U prilog tome dodajmo da se svojevremeno govorilo i o njegovoj vezi sa Martinom Hingis.

Inače, Stepanek i Kvitova su tokom Olimpijskih igara u Pekingu igrali u miks-dublu, pa ih možda i ubuduće vidimo zajedno na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.