Stephens:  Vaše pitanje omalovažava ostale teniserke na turniru
Novinar je postavio neugodno pitanje, a onda mu je sjajna teniserka dala još direktniji odgovor

Zanimljivo izlaganje

Stephens: Vaše pitanje omalovažava ostale teniserke na turniru

Emir Dindić

Amerikanka Sloane Stephens eliminisana je od Johanne Konte u četvrtfinalu Roland Garrosa.

Pojedini novinari poslije susreta nisu imali dobro mišljenje o igri Konte, a kasnije su to sve povezali i sa ostalim učesnicama na Roland Garrosu.

Tako je na konferenciji za medije  poslije susreta Stephens imala jedno zanimljivo pitanje. "Imaš li osjećaj da ti je ždrijeb bio otvoren? Mislim, ti si prvoklasna teniserka, da li ti je teže otići kući kada pogledaš ostale teniserke koje su preostale na turniru" pitao je jedan od tamošnjih novinara

"Ne. Kada pogledate ždrijeb, vidjećete da su tu ostale najbolje djevojke. Na svakom turniru postoje prilike da se ostvari bolji rezultat. Da li sam uzrujana to što nisam uradila? Naravno. Ali, ne bih umanjivala kvalitet nijedne od preostalih teniserki jer su sve sjajne. Pitanje koje ste mi postavili nije baš dobro jer ste upravo omalovažavali ostale teniserke", rekla je Stephens.

Top Komentari

elimo
Jako zanimljivo izlaganje....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi