Stonoteniseri Bosne i Aladže u Banjaluci

16. i 17.kolo stonoteniske PLBiH

Stonoteniseri Bosne i Aladže u Banjaluci

M. Skaka

Za vikend, 7. i 8.aprila, na rasporedu je 16. i 17. kolo stonoteniske Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sezona se već polako bliži kraju, ostao je mali broj bodova u igri, što znači da nas očekuju tri veoma neizvjesna kola do samoga kraja. Učesnici play-off takmičenja su već poznati, a to su ekipe: Aladže, Vogošće, Mostara i Mladosti, ali kada je riječ o mjestima koja vode u niži rang, još ništa se ne može sa sigurnošću tvrditi.

Zasigurno će najzanimljivije biti u Banja Luci, gdje domaćini dočekuju sarajevske ekipe Bosnu i Aladžu. Bosna će nastupiti u najjačem sastavu: Pašić Vanja, Korjenić Amar, Rizvnović Tarik, pod vodstvom trenera Dafinića, te će pokušati ubilježiti nove bodove i tako ući u mirniju završnicu prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.