Streaker prekinuo meč
Malo golotinje i na tenisu

Prekid meča na Australian Openu

Streaker prekinuo meč

M. Maksimović

Nakon nereda proteklih dana osiguranje u Melbourne parku je pojačano, ipak meč parova između Serene i Venus Williams te  i japansko-njemačke kombinacije Ayumi Morita - Martina Muller je nakratko prekinut.

Na sreću nisu letjele stolice, flaše, ovaj put smo nakon duže vremena na terenu vidjeli jednog streakera. Golog egzibicionistu. Mladić je preskočio ogradu, na sebi je imao samo majicu, ispod majice ništa. Organiazatori tvrde da je na terenu proveo tri minute i 14 sekundi, dovoljno da vidite nešto ako želite. Ni Serena nije u prvi mah. 

- Kada je preskočio ogradu nisam primijetila da je gol i da nema donje rublje, tek kasnije sam sve vidjela izjavila je sa smiješkom Serena Williams.

Smiješno je izgledalo Sereni i ostalima, organizatorima nakon svega što se dešavalo posljednjih dana definitivno nije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.