Supruga ošišala Đokovića, za rezultate rada oboje su imali reći samo jednu rečenicu

'Danas šišam muža, pećinskog čovjeka...'

Supruga ošišala Đokovića, za rezultate rada oboje su imali reći samo jednu rečenicu

Prvi reket svijeta Novak Đoković nije mogao dočekati otvorenje frizerskih salona pa je samo nekoliko dana prije toga dopustio supruzi Jeleni da ga ošiša.

Srbijanski teniser, kao i većina drugih građana, nije imao priliku da se ošiša već preko mjesec dana i prilično je zarastao na što je aludirala i Jelena kada je na početku klipa, kojeg su snimili, kazala:

"Danas šišam muža, pećinskog čovjeka, dopustio mi je...".

Tako je počeo video koji je izazvao mnogo pažnje na internetu i koji je prikazao Novakovu frizuru prije i nakon tretmana kod supruge Jelene.

Na kraju šišanje i nije ispalo toliko loše. Oboje su čak bili i zadovoljni pa su poručili: 'Nije mnogo loše...'

Inače, Đoković će sigurno biti daleko sretniji jednom kada se vrati na teren, ma kakva god mu frizura bila. Nole, kao ni ostali tenieri, ne igra već skoro dva mjeseca a za sada nema naznaka kada bi se tenis trebao vratiti.

Top Komentari

Armin29
Od toliko zena nadze groba
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi