Thiem: Nadal i Federer ovakve stvari nikada ne bi uradili

Austrijski teniser o incidentu sa Serenom

Thiem: Nadal i Federer ovakve stvari nikada ne bi uradili

E. Dindić

Austrijski teniser Dominic Thiem oštro je reagovao na odluku organizatora da ga pomjere iz sale za konferencije za medije kako bi se tu pojavila Serena Williams. 

Organizatori su primorali ovog tenisera da pređe u manju press-salu, na zahtjev Williams.

"Zapravo nisam ljut ni frustriran. Možda sam bio nekoliko minuta. Samo zbog principa. To sve ne bi trebalo da ima veze, ja sam sjedio tamo. Rekao sam pogrešnu stvar, rekao sam im da nisam više junior, a i da sam junior, svako mora da sačeka. Sve to pokazuje karakter neke osobe. Loš karakterom po mom mišljenu. Siguran sam da Nadal i Federer ovakve stvari ne bi nikada uradili", rekao je Thiem.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti