Tipsarević na Twitteru: Igram najgori tenis

Velika nada, veliko razočarenje

Tipsarević na Twitteru: Igram najgori tenis

Janko Tipsarević igra očajnu sezonu, a najnoviji udarac doživio je u prvom kolu 'Rogers Kupa u duelu sa Uzbekistancem Denisom Istominom.

Srpski teniser je očekivao da bi na ovom turniru mogao nagovijestiti povratak u prijašnju formu, ali umjesto toga, agonija se samo nastavila. Nakon bolnog poraza, Tiprsarević se oglasio na svom Twitter profilu, navodeći kako ni sam ne zna zbog čega postiže tako loše rezultate u posljednje vrijeme.

“Igram svoj najgori tenis nakon dugo, dugo vremena. Najtužnije je što vrijedno treniram i od Madrida sam izgubio samo jedan trening meč. Ali, koga je briga za to”, napisao je Tipsarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.