Titula prvaka za STK Vogošća

Titula prvaka za STK Vogošća

U derbi susretu stonoteniske Premijer lige Bosne i Hercegovine, u kojem su se sastali domaćin STK Vogošća i STK Aladža - Sarajevo, koji je ujedno odlučivao o novom prvaku, vrlo uvjerljivu pobjedu je slavila ekipa STK Vogošća.

Večeras su se u Vogošći, u okviru posljednjeg kola stonoteniske Premijer lige Bosne i Hercegovine, pred velikim brojem gledalaca sastale vodeće ekipe Premijer lige Bosne i Hercegovine STK Vogošća i STK Aladža. Ulog je bio veliki, jer je ovaj meč odlučivao o prvaku naše države. Iako se očekivao vrlo neizvjestan maratonski meč, STK Vogošća je vrlo uvjerljivo savladala goste rezultatom 4:0, i tako po prvi put postala prvak Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.