Tomić: Možete samo sanjati o onome što ja imam

Bahati Australac ne prestaje

Tomić: Možete samo sanjati o onome što ja imam

E. Škorić

Australski teniser Bernard Tomić ne prestaje s bahatim izjavama zbog kojih je za svega nekoliko dana postao najomraženija teniska ličnost.

Tomić je došao u centar pažnje nakon što je otkrio kako mu je dosadno igrati tenis i kako više nema motiva, pa mu je svejedno da li će pobijediti ili izgubiti.

"Vjerovatno me ne volite, ali realnost je da možete da sanjate sve ono što ja imam sa 24 godine", rekao je Tomić kada su ga pitali za ponašanje na trećem Grend slemu sezone.

"Na kraju dana, voljeli me ili ne, svejedno mi je. Vjerovatno ćete otići u svoj dom razmišljajući o svom automobilu ili kući iz snova, dok ću ja otići da ih kupim", kazao je Tomić.

Zbog nesportskih izjava Tomić je već ostao bez sponzora pošto mu je kompanija Head raskinula saradnju, a on očigledno nema vremena da smisli nešto pametnije kad razgovara s novinarima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije