Tomić: Šta ću da radim? Da brojim milione

Kontroverzni Australac opet na djelu

Tomić: Šta ću da radim? Da brojim milione

E. Škorić

Kontroverzni australski teniser Bernard Tomić ponovo je izjavom došao u centar pažnje.

Tomić je bio jedan od teniskih dragulja, budućnost ovog sporta, ali Australac hrvatskog porijekla na kraju će karijeru završiti očigledno poznat isključivo po kontroverznostima.

Pošto je kao 142. igrač svijeta ostao bez pozivnice za Australian Open, morao je da igra kvalifikacije, ali je poražen u zadnjem kolu.

Na pitanje je li ovaj poraz možda prekretnica u njegovoj karijeri, Tomić je bahato odgovorio: "Samo ću da brojim novac, to je sve što ću raditi. Brojim milione, nekih 13-14 miliona dolara. Ćao".

Prije sedam godina igrao je četvrtfinale Wimbledona, bio je kao 15-godišnjak učesnik jakih ATP turnira, ali talent je uništio svojim neprimjerenim ponašanjem i izjavama koje se smatraju isuviše nekorektnim.

Top Komentari

Heller
Ljakse s Husina
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi