Tommy Haas: Ovo su mi najdraži trenuci

Nakon pobjede nad Novakom Đokovićem

Tommy Haas: Ovo su mi najdraži trenuci

Sinoć je jedan od igrača koji je prije nešto više od desetak godina važio za jednog od najvećih talenata u svijetu tenisa Tommy Haas savladao prvog igrača svijeta Novaka Đokovića. 

Posljednji put Haas je savladao jednog prvog igrača na svijetu 1999. godine, a to je bio Andre Agassi. Sinoć je pao Novak Đoković. 

 

"Ovo su trenuci koje najviše volim. Meč na velikom stadionu, na velikoj sceni, protiv najboljih na svijetu. Igrati protiv nekoga kao što je Novak, a pobijediti ga u ovoj fazi moje karijere, je zaista nevjerovatno. Sigurno je da je ovo jedan od najvećih trijumfa koje sam ostvario," rekao je Haas nakon pobjede nad Novakom Đokovićem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.