Toni Nadal: Rafa bi me davno otpustio da mu nisam stric

Trener i stric Rafaela Nadala

Toni Nadal: Rafa bi me davno otpustio da mu nisam stric

Toni Nadal, stric Rafaela Nadala i njegov trener poznat je kao čovjek koji uvijek bez imalo ustručavanja kaže ono što misli. 

Nadal se sada dotakao svog trenerskog umijeća. "Ja nisam elitni trener. Samo jedan običan normalan trener koji radi sa vrhunskim teniserom. Da mu nisam stric, mislim da bi do sada Rafa davno otpustio," poručio je brutalno iskreni Toni Nadal. 

 

Nadalove izjave su ostale upečatljive, pa je tako trener popularnog Rafe izjavio nakon ispadanja Đokovića u polufinalu Indian Wellsa rekao kako je iznimno sretan zbo takvog razvoja događaja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.