Turnir u Beogradu biće najbolji na svijetu

Novak Đokovićnajavljuje

Turnir u Beogradu biće najbolji na svijetu

Ako je suditi po najavama Novaka Đokovića Beograd će naredne godine biti domaćin jednog od najbolje organizovanih ATP turnira na svijetu.

Srbijanski teniser, trenutno treći reket svijeta, najavio je kako će ATP turnir koji će se naredne godine održati u prijestolnici Srbije, biti jedan od najkvalitetnijih i najbolje organizovanih u cjelokupnom ATP kalendaru.

Osvajač Australan Opena se posle kraćeg odmora vratio u Beograd i poručio da će nastojati da svojim iskustvom pomogne organizaciji velikog događaja koji će se od 2. do 10. maja 2009. održati na terenima SRC "Milan Gale Muškatirović" u Beogradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije