Tužna slika iz kreveta: Pogledajte Del Potra poslije nove operacije

Čeka ga duga pauza

Tužna slika iz kreveta: Pogledajte Del Potra poslije nove operacije

A. Čaušević

U tenisu vjerovatno nema većeg malera od Juana Martina Del Potra. 

Da nije imao silnih problema s povredama o Argentincu bi se danas možda govorilo kao jednom od najboljih tenisera svih vremena,

Del Potro je jučer bio ponovo na operacionom stolu, ovaj put operisao je koljeno nakon povrede zadobijene na turniru u Queensu.

"Operacija je prošla odlično, sada se oporavljam. Hvala na podršci", poručio je Del Potro uz objavljenu fotografiju iz kreveta.

Sada je pred ovim sjajnim teniserom nova dugačka pauza, a možda i posljednja u karijeri budući da je ranije najavio mogući opropstaj u slučaju težih povreda.

Top Komentari

daca
Brate maler si a dobar si igrač
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi