U Zagreb dolazi teniska elita
Guilermo Canas

Teniski “PBZ Zagreb Indoors 2009”

U Zagreb dolazi teniska elita

Organizatori prestižnog teniskog turnira “PBZ Zagreb Indoors 2009” objavili su spisak igrača koji su najavili dolazak u hrvatsku prijestonicu i igranje na ATP turniru.

Nije ni potrebno govoriti da će se na betonskoj podlozi naći hrvatski igrači: Marin Čilić, Ivo Karlović, Mario Ančić i Ivan Ljubičić, dok Roko Karanušić treba pozivnicu, iako se lako može dogoditi da bude na turniru bez wail-card s obzirom na činjenicu da su otkazi mogući.

Na spisku pozvanih tenisera su: Igor Andreev (Rusija), Paul-Henri Mathieu (Francuska), Mikhail Youzhny (Rusija), Jurgen Melzer (Austrija), Andreas Seppi (Italija), Michael Llodra (Francuska), Simone Bolelli (Italija), Igor Kunitsyn (Rusija), Victor Hanescu (Rumunjska), Ernests Gulbis (Latvija), Marc Gicquel (Francuska), Viktor Troicki (Srbija), Florent Serra (Francuska), Cristophe Rochus (Belgija) i Guillermo Canas (Argentina).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije