Uspješan start  Džumhura
Dobar početak za nas

Počeo veliki Orang Bowl

Uspješan start Džumhura

M. Maksimović

Mladi bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur uspješno je započeo nastup na jednom od najvećih turnira za juniore, 63. po redu "Orange Bowlu".  Džumhur je postavljen za 10.nositelja i u prvom kolu je u dva seta prošao Rusa Mikhaila Biryukova trenutačno 73.juniora svijeta , 6-3, 6-4.

Naredni protivnik našeg juniora je Holanđanin Justin Elveld 107. na juniorskoj rang listi. Elveld je u dva seta prošao Novozelanđanina Bena McLachlana.Pored singla, Damir nastupa i u konkurenciji parova sa teniserom iz Hrvatske, Ivanom Turudićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti