Veličina nije bitna zar ne? Ukrajinka Elina Svitolina provocirala na Twitteru

Nakon pobjede na egzibicijskom turniru

Veličina nije bitna zar ne? Ukrajinka Elina Svitolina provocirala na Twitteru

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina je slavila na egzibicionom turniru u Berlinu u finalu koje je konačno završeno u petak, dva dana poslije predviđenog termina.

Uslijed velikih promjena, finale je konačno odigrano, trebalo je da na programu bude u srijedu i to na otvorenom, travnatom "Steffie Graf" terenu, što nije bilo moguće zbog obilnih padavina.

Sve je premješteno u obližnji hangar sa tvrdom podlogom, a bilo je i publike, doduše limitiran broj kako bi se smanjila mogućnost kontaminacije. Ukrajinka je na kraju imala i svojevrstan show po dobivanju trofeja, jer se radi o maloj staklenoj figuri. Nastavila ga je i na Twiteru gdje je napisala:

"Veličina nije bitna, zar ne? Dobrih nekoliko mečeva, biće ih još" - poslala je provokativnu poruku atraktivna teniserka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi