Vranić i Teterin objavili spiskove

Identičan izbor kao i za Ankaru

Vranić i Teterin objavili spiskove

M. Maksimović

Davis Cup selektori Daver Vranić i Sergei Teterin  su objavili spisak igrača na koje računajuza predstojeći 2. kola II Grupe Euroafričke zone, Bjelorusija - BiH.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine će nastupiti isti sastav kao protiv Turske. U timu su: Amer Delić (ATP, 210), Damir Džumhur (ATP, 304), Tomislav Brkić (ATP, 416) i Aldin Šetkić (ATP, 448). To znači da je sastav identičan onome u Ankari kada smo savladali Tursku 3:1.

 

Ni domaćini meča neće ništa mijenjati u odnosu na susret sa Moldavijom.Tako će za reprezentaciju Bjelorusije nastupiti: Uladzimir Ignatik (ATP, 268), Dzmitry Zhyrmont (ATP,581), Alexander Bury (ATP, 587) i Max Mirny (ATP dubl, 3)

 

Meč Bjelorusija - BiH se igra od 06.-08.aprila u Minsku, u Olimpijskom trening centru.Pobjednik ovog meča će doći u situaciju da se bori za ulazak u I grupu EA Zone, a tamo će igrati protiv pobjednika meča Poljska - Estonija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.