Vranić: Nema predaje, Amer je veliki borac
Selektor Daver Vranić na treningu

Danas moramo dobiti dva singla

Vranić: Nema predaje, Amer je veliki borac

M. Maksimović

U Makedoniji smo se izvukli, trećeg dana smo dobili dva singla, u Tallinu također. U Portugalu smo izgubili 3:2, odluka je pala u četvrtom meču. U Maroku je treći bod u petom meči izborio Delić, u Tuzli je bilo nešto lakše, sve je bilo gotovo nakon četvrtog meča. Možemo li danas do preokreta ?

Nakon poraza u igri parova, opet smo u teškoj situaciji. Očekivano Frederik Nielsen igra dobro i Amera Delića očekuje težak zadatak. Mora pružiti maksimum, a iza sebe ima dva meča koja su otišla u pet setova.

''Propustili smo priliku da u parovima osvojimo važan bod. Dobro smo krenuli, a onda smo dozvolili Dancima da se vrate, loši smo bili na reternu. Danas nas očekuje težak posao, ali nije nemoguće. Znamo da je Amer odigrao dva teška meča u pet setova, ali znamo i da je borac, da se neće lako predati. Želimo i vjerujemo da možemo ostati u igri i nakon četvrtog meča. A onda ćemo vidjeti. Upoznali smo Pedersena i znamo kako se možemo suprostaviti'' poručuje iz Danske selektor Daver Vranić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti