Vranić: Za svaki poen maksimalno
Amer na treningu

Pred prvi meč drugog dana

Vranić: Za svaki poen maksimalno

M. Maksimović

Nakon dva dana dvoboja protiv Estonije, BiH vodi 2:1, vrlo je blizu konačnog trijumfa.Međutim, koliko je blizu, toliko je i daleko jer smo se u predhodna dva dana uvjerili da jedna, dvije loptice stvari mogu preokrenuti i suprotnom smjeru.Svjesni su toga u taboru reprezentacije BiH.

Ekipa je na treningu, a selektor Vranić dodaje:

''Nema opuštanja, vidjeli ste kako smo ispustili 2:0 u parovima, kako je Zopp preokreno meč protiv Aldina Šetkića.Jednostavno, moramo na svakom poenu, na svakoj lopti biti maksimalno skoncetrisani, jer Zopp je iskusan igrač.U njegovoj igri nema previše odstupanja, on može odigrati jedan set loše, dva seta, ali se isto tako sa jednom, ili dvije lopte može vratiti u meč.

Ako pobjedimo, upada Brkić.

''Za sada previše ne razmišljamo o tome, ali ako Amer osvoji treći bod nema potrebe nešto forisirati.Ukoliko se dogovorimo sa Estoncima možda nećemo niti igrati peti meč iako bih volio da zaigra mladi Tomislav Brkić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.