Wawrinka podsjetio na puno bolje dane i pobijedio Khachanova

ATP Doha

Wawrinka podsjetio na puno bolje dane i pobijedio Khachanova

Švicarski teniser Stan Wawrinka plasirao se u osminu finala turnira u Dohi nakon što je porazio Rusa Karena Khachanova sa 2:0 u setovima.

Wawrinka iza sebe ima vrlo lošu sezonu u kojoj se vratio nakon teške povrede, ali ako se po jutru dan poznaje 2019. godina će mu biti puno bolja.

On je danas porazio Khachanova koji je prije samo nekoliko mjeseci osvojio Masters u Parizu pobijedivši u finalu Novaka Đokovića.

Wawrinka je slavio nakon sat i 44 minute igre, a rezultat je bio 7:6 i 6:4. Trostruki osvajač Grand Slam titule će u osmini finala igrati protiv Nicolasa Jarryja.

Inače, u ovim trenucima je na istom turniru u toku susret Damir Džumhur - Novak Đoković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti