Wawrinka: Toni Nadal je malo pretjerao

Nakon poraza u meču sa Nadalom

Wawrinka: Toni Nadal je malo pretjerao

Stanislas wawrinka se nakon meča sa Rafaelom Nadalom požalio kako trener i stric Toni prečesto komunicira sa Rafaelom tokom mečeva.

" Svi znamo da Toni tokom mečeva želi pomoći Rafi i to je nešto na što smo navikl, kako igrači tako i sudije . To je normalno i to je dio igre, ali tokom posljednjeg meča, Toni je pričao nakon svakog poena. Mislim da je to malo previše. Sudija mu nije oduzeo poen, odnosno nije dodijelio posljednje upozorenje jer je to ipak Nadal. Svi koji su gledali Nadalov nastup protiv mene, to su mogli vidjeti " kaže Wawrinka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.