Williams: Očajna sam, srce mi je slomljeno

Američka teniserka nakon saobraćajne nesreće

Williams: Očajna sam, srce mi je slomljeno

D. Rakanović

Američka teniserka Venus Williams prvi put se oglasila nakon optužbe da je odgovorna za smrt 78-godišnjeg muškarca u saobraćajnoj nesreći. 

Američka policija je prije nekoliko dana saopštila da je Williams učestvovala u saobraćajnoj nesreći 9. juna u Palm Beachu na Floridi. Teniserka je svojim autom udarila u drugo vozilo u kojem su bili Linda i Jerome Barson. Oboje su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći, a Jerome je preminuo dvije sedmice kasnije. 

Advokat porodice Barson podnio je tužbu nakon što je lokalna policija objavila izvještaju u kojem se navodi da je Williams prouzrokovala nesreću. 

"Očajna sam i srce mi je slomljeno zbog nesreće. Upućujem iskreno saučešće porodici i prijateljima Jeroma Barsona. Moje misli i molitve su uz njih", izjavila je Venus Williams, koja se nalazi u Londonu gdje će nastupiti na Wimbledonu. 

Venus u prvom kolu danas igra protiv belgijske teniserke Elise Martins.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti