Youzhny osvojio Zagreb
Mikhail Youzhny

Prvo slavlje nakon dvije godine

Youzhny osvojio Zagreb

M. Maksimović

Mikhail Youzhny nije zaboravio osvajati turnire. U karijeri je do nastupa u Zagrebu osvojio sedam turnira, ukupno je igrao 17 finala  ali u posljednjih godinu, dvije dana karta baš nije išla. Osjetilo se to i po rakingu, nekada je bio osmi danas je 39 na svijetu.

Posljednji turnir je osvojio prije dvije godine u Kuala Lumpuru. I onda je došao turnir u Zagrebu.Treći nositelj je opravdao očekivanja, otišao je do kraja.

Iako je priznao da je Zagreb došao u obzir nakon rane eliminacije u Australiji.U finalu protov iznenađenja turnira Lukasa Lacka nije imao previše posla. Jedan break za 3-1, još jedan za 6-2 u prvom setu. U drugom je poveo 2-0, Lacko nije imao šanse, završilo je 6-2,6-3 za sat i devet minuta igre.


Finale:
Mikhail Youzhny (Rus,3) - Lukas Lacko (Slk) 6-2,6-3 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.