Zabrinjavajuća poruka Tsitsipasa: Grk izgubio razum

U izolaciji

Zabrinjavajuća poruka Tsitsipasa: Grk izgubio razum

E. Škorić

Stefanos Tsitsipas je u izolaciji zbog pandema koronavirusa, ali očigledno mu ne odgovara zatvoreniji način života.

Grčki teniser teško podnosi period bez tenisa, bez vanjskog svijeta, zatvoren u sebe. Putem Youtubea poslao je pomalo i zabrinjavajuću poruku nakon što je dane proveo u karantinu.

"Ovakve stvari se dešavaju kad ste zaglavljeni predugo u karantinu, počnete da pričate sa stvarima i da gubite razum. Ako se pitate zbog čega nisam sa porodicom, posvađali smo se prije nekoliko dana i samo sam otišao. Još uvijek ih volim, a stvarno se i radujem da ih nekad opet vidim, ali je stvarno stresno biti tamo sa njima. Zato sam odlučio da odem i budem sam", kazao je Tsitsipas.

Njegov posljednji meč bio je u Dubaiju kada je u finalu poražen od Novaka Đokovića.

"Ne znam čak ni šta pričam trenutno. Posljednjih dana sam čitao knjige, pokušavao da se obrazujem, da otkrijem nove načine obrazovanja i ovo ne djeluje kao zanimljiv vic i ono sa pivom nije zanimljiv vic, nije, samo je bilo u mom frižideru. Trudim se da održim formu, ali imam utisak kao da se gojim. To je totalno to, dešava se. Brzo se mijenja, svakog dana. Stvari nisu istog tempa i ne izgledaju isto kao ranije. Sledećih nekoliko sedmica će biti ključno" dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi