Zec u nedjelju bodri bh. tenisere

Delić danas otvara meč sa Turcima protiv Ergudena

Zec u nedjelju bodri bh. tenisere

Meč između Davis Cup reprezentacije Bosne i Hercegovne i Tusrke 1. kolu  grupe II Evroafričke zone danas će otvoriti Amer Delić protiv Barisa Ergudena, a naši teniseri u nedjelju će imati podršku i Ermina Zeca.

Bosanskohercegovački nogmetni reprezentativac zbog privatnih razloga i odigravanja utakmice turske Superlige protiv Mersina, našeg Ibrahima Šehića, propustit će prva dana meča naše reprezentacije protiv Tusrke, ali u nedjelju će sigurno biti u dvorani.

"Zbog privatnih obaveza i odigravanja prvenstvene utakmice  s Mersinom koja je na rasporedu 11. februara, neću biti u mogućnosti da prisustvujem u petak i subotu na teniskim terenima, ali u nedjelju sam u dvorani i idem podržat naše tenisere. Želim im puno sreće i nadam se da će  naši teniseri ostvariti ukupnu pobjedu u ovom susretu", rekao je Zec putem zvanične internet stranice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.