U Splitu napadnuti igrači Crvene zvezde, jedan skočio u more
Foto: Dalmatinski portal

Incident na Rivi

U Splitu napadnuti igrači Crvene zvezde, jedan skočio u more

Vaterpolisti Crvene zvezde doživjeli su veliku neugodnost u Splitu uoči utakmice koju su danas trebali odigrati s Mornarom.

Mediji iz susjedstva pišu kako su dvojica vaterpolista napadnuta u popodnevnom satima dok su sjedili u kafiću na Rivi. Grupa mladića im je prišla i zatražila da skinu trenerske s klupskim obilježjima, a nakon što je došlo do naguravanja, jedan od napadnutih se spasio skokom u more.

"Nastala je velika galama. Riva je bila puna, a odjednom je jedan čovjek skočio u more, dok je drugi pobjegao u smjeru Palače, prema Voćnom trgu. Mislim da je bilo više napadača. Nesrećni mladić iz mora vikao je da je Crnogorac", rekao je za "Slobodnu Dalmaciju" jedan od očevidaca ovog inicidenta.

Dok potraga traga za petoricom osumnjičenih, u međuvremenu je objavljeno kako se radi o igračima Milošu Maksimoviću i Aleksandru Kralju.

Zbog ovog incidenta vaterpolisti Crvene zvezde su navodno odbili odigrati večerašnji meč s Mornarom u okviru Regionalne lige.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Kad zagusti nisu više srbi, pretvaraju se u mitske crnogorce...
4 0
Zmajbosnjacki9295
Srbenda kad nema traktora za pobjeci nije ni bolt ravan :))
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi