Beat Feuz pobjednik spusta u St. Moritzu

Neočekivan poredak nakon današnje utrke

Beat Feuz pobjednik spusta u St. Moritzu

E. Čaušević

Švicarski skijaš Beat Feuz slavio je danas u utrci spusta u švicarskom St. Moritzu.

Feuz je danas stigao do iznenađujuće pobjede u utrci spusta u vremenu 1:40.44. Drugo mjesto zauzeo je američki skijaš Steben Nyman koji je imao osam stotinki zaostatka za pobjednikom današnje utrke.

Mjesto na podijumu zauzeo je i Kanađanin Erik Guay koji je završio na trećem mjestu. Guay je imao 54 stotinke zaostatka za Feuzom.

Norveški skijaš Kjetil Jansrud bio je četvrti, dok je na petom mjestu završio Johan Clarey. Vodeći u poretku Svjetskog kupa i dalje je Marcel Hirscher koji ima skoro 400 bodova više u odnosu na Henrika Kristoffersena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije