Bjelašnica domaćin takmičenju FIS Snowboard Europa kupa

Najspektakulariniji snowboard event u BiH

Bjelašnica domaćin takmičenju FIS Snowboard Europa kupa

Nakon četiri uspješne godine pred nama je peto izdanje sve većeg i značajnijeg FIS Snowboard Europa kupa. Bjelašnica će 07. i 08. februara 2015. godine postati hot-spot za sve ljubitelje snowboardinga, planine i adrenalina.

Najspektakulariniji snowboard event koji se održava u BiH je izazvao interesovanje profesionalnih ridera iz deset zemalja Austrije, Hrvatske, Srbije, Italije, Slovenije, Rusije. Bjelorusije, Bugarske, Latvije i BiH koji će svoje vještine i umijeće pokazati u disciplinama Slope Style i Big Air.

Ove godine naše boje brane Faris Biogradli, Haris Burić, Nemanja Cicović, Stefan Lazarević, Amar Karahasanović, Afan Žiško i Edis Ozturk. 

Uz bogat takmičarski program uvijek ide i muzička podloga, na snijegu. Pod nadamo se vedrim nebom će sve zaljubljenike u ekstremne sportove rasplesati nasi DJ-evi. Camino Da Sensei će svirati u subotu, dok će u nedjelju sve prisutne czagrijati Zlijay aka Mixmaster Zlee. 

Vidimo se na našoj snježnoj ljepotici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.