Bjelašnica i Igman bez uslova za skijanje

Bjelašnica i Igman bez uslova za skijanje

Uslijed nedostatka snijega i izrazito visokih temperatura za ovo doba godine, trenutno ne postoje uslovi za skijanje na Bjelašnici i Igmanu, saopćeno je iz KJP ZOI' 84.

"Zahvaljujući niskim temperaturama te mašinama za vještačko zasnježivanje u proteklom periodu smo proizvodnjom vještačkog snijega obezbijedili uslove za dnevno i noćno skijanje na Bjelašnici. S proizvodnjom vještačkog snijega počet ćemo ponovo po sticanju uslova", sapoćeno je.

Iz KJP ZOI '84 obavještavaju da se sezona kliznaja  na ledenoj plohi u Zetri odvija nesmetano  prema ranije objavljanim besplatnim i komercijalnim terminima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.