Borderske akrobacije ispred Zetre
Učestvuju borderi iz Slovenije i BiH

U subotu skijaški spektakl

Borderske akrobacije ispred Zetre

Na parkingu ispred Olimpijske dvorane „Zetra“ u subotu od 16 sati biće održan skijaški "Slopestyle", borderska manifestacija pod nazivom  "Snow Session Show".

To je takmičenje u ekstremnom bordanju, a na "Snow Session Showu" takmičari iz Slovenije i naše zemlje će na posebno pripremljenim slopestyle spravama izvoditi akrobacije.

Organizatori ovog zanimljvivog skijaškog spektakla su Fondacija "Ekipa" i agencija "Supermarket", u partnerstvu sa Snowboard klubom "MadStyle" i JKP ZOI'84, a pokrovitelj je Gradska uprava Sarajeva.

 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.