Fenninger oduševljena zbog pobjede

Austrijanka slavila u superkombinaciji

Fenninger oduševljena zbog pobjede

Edmir Škorić

Austrijanka Anna Fenninger po prvi je put danas slavila u utrci Svjetskog kupa, zbog čega je, kako sama kaže, presretna.

Fenniger je, na veliko iznenađenje, slavila u superkombinaciji na Svjetskom prvenstvu u Garmisch-Partenkirchenu, ostavivši iza sebe devet stotinki Slovenku Tinu Maze, dok je trećeplasirana bila Šveđanka Anja Paerson.

"Ni dalje nisam svjesna što se zapravo dogodilo. Ne mogu vjerovati. Utrka je bila dosta teška, a staza poprilično loša. Naočale su mi stalno bile pune snijega, tako da mi je preostalo samo da se borim", kazala je Fenninger, uz dodatak:

"Htjela sam danas dokazati da sam i u slalomu dobra."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.