“FIS Balkan kup” 31. januara
Na Igmanu Balkan kup

Novi termin takmičenja

“FIS Balkan kup” 31. januara

Novi termin održavanja takmičenja «FIS Balkan kontinental kupa 2009» na Igmanu je 31. januar i 1. februar.

Ovo je odlučeno na sjednici predsjedništva Skijaškog/Smučarskog saveza BiH koja je održana u Sarajevu. Popularno regionalno takmičenje u skijaškom trčanju bilo je planirano u periodu od 9. do 11. januara, ali je ranije otkazano zbog nepovoljnih vremenskih uslova.

Ovogodišnji Balkan kup će, uz predstavnike naše zemlje, okupiti oko 70-tak  skijaša trkača iz Albanije, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Makedonije, Moldavije, Rumunije, Srbije i Turske.
Prema riječima organizatora, ovo takmičenje biće jedno u nizu kojim će se obilježiti 25. godišnjica od održavanja 14. ZOI «Sarajevo 1984».

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.