Janica: Možda je nekome srebro loše, ali nama nije

Janica: Možda je nekome srebro loše, ali nama nije

Ivica Kostelić je osvojio četvrtu medalju na Olimpijskim igrama, a to je 10. medalja za porodicu Kostelić. Sestra Janica je osvojila šest medalja, a danas je bila prezadovoljna zbog bratove medalje. 

"Ovo je deseta obiteljska medalja. Nisam sigurna, al vjerujem da nema baš puno obitelji s toliko medalja", rekla je Janica te dodala:

"Spust je bio ključ jer ove godine u slalomu Ivica ima problema. Spust je odvezao odlično. Znali smo da s obzirom na formu u slalomu neće biti toliko dobar. Bio je jako nervozan prije slalomske vožnje i imao je velika očekivanja", rekla je Janica za HRT.

"Svi u Hrvatskoj su očekivali zlato, i možda je srebro nekom razočarenje, ali toga kod nas nema. Srebrna medalja je sjajan rezultat", zaključila  je Janica Kostelić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.