Kostelić ispao zbog oštećene skije

Kostelić ispao zbog oštećene skije

Austrijanac Mario Matt pobijedio je u današnjem slalomu u bugarskom skijalištu Bansko, dok vodeći skijaš Svjetskog kupa Ivica Kostelić nije završio prvu vožnju.

Kostelić je nakon odličnog početka i najboljeg prvog prolaza u prvoj vožnji zakačio skijom jedna vrata i odustao.

"Od samog početka kad su mi i počeli problemi zapinjanja u zavoju  shvatio sam da nešto nije u redu i pokazalo se točno.Skija je negdje nakon starta zahvatila kamen i oštetila se u dužini od 15 centimetara i jednostavno nije više držala.Skija se čudno ponašala, popuštala je u zavoju pa sam dolazio sve bliže kolcu i haklao jer nisam mogao držati liniju. Dobro je da još imam prednost i branit ću je u Kranjskoj gori", kazao je Ivica koji i dalje ima problema s bolovima u mišiću potkoljenice.

"Koljeno i općenito cijela desna noga nije baš najbolje,boli me i možda je u 70 posto funkcionalna.Svakodnevno se radi terapija po dva puta, ali kako imam nekoliko problema nije jednostavno to riješiti, pogotovo jer se na koljeno i nadovezalo istegnuće mišića. Nakon injekcije u Bad Ragazu utorak je dan odmora,a u srijedu me čeka trening", zaključio je Kostelić.

U ukupnom poretku Kostelić i dalje ima, devet utrka prije kraja sezone, prednost od 569 bodova, dok se u borbi za slalomsku pobjedu prednost smanjila sa 96 bodova na 36 ispred Grangea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti