Kostelić se uspješno oporavlja

Kostelić se uspješno oporavlja

Najbolji skijaš svijeta Ivica Kostelić uspješno se oporavlja u Daruvarskim toplicama nakon operacije desnog koljena u Baselu, priopćeno je iz Hrvatskog skijaškog saveza.

Ivica ne osjeća bolove u koljenu, te je prije dva dana prestao koristiti štake, a čak se pojavila i mogućnost da se ipak pojavi na paralel-slalomu u Moskvi 21. veljače.

Naime, s obzirom da svi natjecatelji koji startaju u Moskvi dobivaju 15 bodova, razmišljalo se o eventualnoj mogućnosti Ivičinog odlaska u Moskvu, gdje bi se samo pojavio na startu i pokupio te bodove. Ipak, odustalo se od te mogućnosti, jer se ne želi remetiti tijek rehabilitacije koja ide dobro, a i Ivica je odbio na takav način sakupljati bodove. 

Ukoliko bude nastavak rehabilitacije išao dosadašnjim tijekom, realne su šanse za Ivičin povratak utrkama Svjetskog kupa u Kranjskoj gori. Iako ozlijeđen, Kostelić je još uvijek vodeći u ukupnom poretku i slalomu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.