Na Bjelašnici 300 skijaša

4. Kup "Srebrna lisica"

Na Bjelašnici 300 skijaša

Četvrta po redu utrka „Srebrne lisica“ održaće se na olimpijskoj planini Bjelašnica od 27. februara do 1. marta.

Povodom održavanja, sad već tradiocionalne utrke „Srebrna lisica“, u hotelu Terme na Ilidži održana je press-konferencija ljudi iz Skijaškog kluba Bjelašnica, koji je organizator utrke.

- Skijaška utrka 'Srebrna lisica' već postaje tradicionalna i izrazio bih veliko zadovoljstvo načinom na koji smo uspjeli organizovati ovogodišnje takmičenje. Želja nam je da ova skijaška utrka bude bolja iz godine u godinu i moram priznati da je Skijaški klub Bjelašnica uložio veliki napor kako bi se to i ostvarilo, izjavio je predsjednik Ski kluba Bjelašnica Nahid Hasanbegović.

Na Bjelašnici će u svim kategorijama od sutra pa do nedelje učestvovati oko 300 takmičara, a takmičenje će se održati u disciplinama slaloma, veleslaloma i super-G.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.