Norveški skakač nakon pada završio sezonu

Tom Hilde neće nastupati

Norveški skakač nakon pada završio sezonu

M. Skaka

Norveški skakač Tom Hilde koji je na otvorenju turneje četiri skakaonice imao vrlo neugodan pad, neće se dalje takmičiti u ovoj sezoni.

Hilde je u Oberstdorfu pri drugom skoku doživio pad pri slijetanju i povrijedio kičmeni stub. Norveški skakač je već napustio bolnicu i priključio se svojim kolegama u Garmisch-Partenkirchen, ali neće više nastupati.

"Kako sada stvari stoje, ovo je kraj sezone za mene.", rekao je Hilde na press konferenciji. "Ne osjećam bolove, ali osjetim da nešto nije u redu sa mojim leđima.", dodao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.