Žana se raduje slalomu

Novaković: Mogla sam biti bolja u prvoj vožnji

Bosanskohercegovačka skijašica Žana Novaković zauzela je 37. mjesto u veleslalomu na Olimpijskim igrama u Sočiju.

Odmah nakon trke ekipa našeg portala koja se nalazi u Sočiju, razgovarala je sa bh. skijašicom.

"Uslovi su bili malo teški za sve takmičarke. Mislim da sam mogla biti bolja u prvoj vožnji, dok sam u drugoj bila nešto bolja i mislim da je ovo na kraju dobar rezultat", za SportSport.ba je istakla Žana Novaković, koja je prije trke imala problema s povredom leđa.

"Sve je u redu, to je klasična sportska povreda. Pomoć su mi pružili ljekari iz austrijkog tima i na tome sam im zahvalna", kaže Žana.

Žana Novaković će do kraja Igara voziti slalom i kako kaže, raduje se toj trci.

"Radujem se slalomu. Sutra će biti dan odmora, a onda trening. Nadam se da ću što bolje odskijati i što prije doći do cilja", zaključila je naša skijašica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije