Novaković: Sretna sam, zadovoljna i ponosna

Nakon 26. mjesta u slalomu

Novaković: Sretna sam, zadovoljna i ponosna

Bosanskohercegovačka skijašica Žana Novaković zauzela je 26. mjesto u slalomu, što je najbolji rezultat za našu zemlju na Olimpijskim igrama u Sočiju.

Naša olimpijka zadovoljna je ostvarenim rezultatom, što je potvrdila i u razgovoru za SportSport.ba.

"Sretna sam i jako zadovoljna. Zaista sam se trudila da ostvarim što bolji rezultat, dala sam sve od sebe po jako napornoj i zahtjevnoj stazi", izjavila je Novaković za SportSport.ba.

"Mislim da mogu biti ponosna na ovaj rezultat, 26. mjesto na Olimpijadi je za mene dobar rezultat, mada uvijek može još bolje. Olimpijske igre su najveće takmičenje na kojem može nastupiti jedan sportista i ovaj rezultat će za mene uvijek imati posebnu težinu", dodala je bh. skijašica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.