Odlični nastupi bh. skijaša-trkača

Takmičenje na Zlatiboru

Odlični nastupi bh. skijaša-trkača

Lijepe vijesti stigle su iz Srbije, a riječ je o skijaškom trčanju. Nemanja Košarac i Tanja Karišik, reprezentativci BiH u ovoj nordijskoj disciplini, osvojili su prva mjesta na tradicionalnom «Zlatiborskom božićnom kupu» koji je održan 5. januara.

Takmičar SK Sarajevo bio je najbrži u disciplini sprint 4x1 kilometar. U istoj disciplini je slavila i skijašica SK Romanija.

Osim pomenuta dva bh. takmičara, na Zlatiboru je odličan bio i mladi Stefan Lopatić, član SK Romanija, koji je bio najbolji u svojoj koknurenciji.
Kažimo da je na takmičenju u Srbiji nastupilo više od 100 skijaša iz klubova BiH (Sarajevo, Romanija) te Srbije (Sjenica, Jelenak i Zlatibor).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.