Palander ne odustaje

Palander ne odustaje

O. Lekić

Finski skijaš Kalle Palander uvjeren je da će se, uprkos dvogodišnjoj pauzi zbog teške povrede, uspješno vratiti na staze.

Podsjetimo, Palander je posljednji put na stazi bio u 2008. godini, nakon čega je operisao potkoljenicu i nikada više nije učestvovao na zvaničnom takmičenju.

Iako u svijetu skijanja vlada mišljenje da Finac nikada više neće biti isti, on ipak još uvijek smatra da se može vratiti u sami vrh svjetskog skijanja.

"Trening kamp u Zermattu bio je obećavajući, a ja se ne želim samo vratiti u Svjetski kup, nego želim još dugo biti u vrhu", rekao je Palander.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.