Pukla ljubav između Vonn i Riesch

Pukla ljubav između Vonn i Riesch

Trostruka osvajačica kristalnog globusa Lindsay Vonn preko svog Facebook profila objavila je kako je prijateljstvo između nje i Nijemice Marije Riesch gotovo zbog nedavnih izjava Nijemice.

"Iznimno sam povrijeđena Marijinim postupcima i iskreno ne znam gdje je tačno u ovom trenutku naše prijateljstvo,'' kazala je Vonnova, koja je istakla da je prijateljstvo prekinuto nakon slalomske utrke u Špindlerovu Mlinu 12. marta.

Iako je prijateljstvo puklo prije dva mjeseca Maria Riesch je nedavno uputila pozivnicu Vonnovoj za svoje vjenčanje, ali se Amerikanka nije pojavila na njemu. Vonn je javno rekla kako na vjenčanje nije htjela otići iz poznatih razloga.

''Ne želim ulaziti u detalje te priče. Odlučila sam da neću ići na vjenčanje jer su se Maria i ljudi oko nje ponašali prema meni iznimno neprijateljski, posebno i u javnim istupima. Suprug i ja se nismo osjećali dobrodošlima na vjenčanju.''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.