Sharksi bolji od Devilsa

Hokejaška NHL liga

Sharksi bolji od Devilsa

Sinoć je odigrano šest utakmica sjevernoameričke nacionalne hokejaške lige (NHL) u kojima su Kingsi poraženi u Chicagu, dok je San Jose ubilježio treću uzastopnu pobjedu.

Junak pobjede San Jose Sharksa na svom ledu protiv New Jersey Netsa bio je Joe Thornton, koji je ubilježio svoj hat-trick, za visoku pobjedu San Josea rezultatom 5:2.

Los Angeles Kingsi nisu mogli protiv raspoloženog Chicaga, te su u gostima pretrpili poraz od 1:3. New York Rangersi su ponovo razočarali svoje naviječa, a pobjedu (6:4) iz Madisona odnijela je Atlanta.

Rezultati NHL

Carolina – Washington 0:3
New York Rangers – Atlanta 4:6
Montreal – New York Islanders 5:3
Tampa Bay – Pittsburgh 5:3
Chicago – Los Angeles 3:1
San Jose – New Jersey 5:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.