Šampion protekle skijaške sezone, Ski klub Bjelašnica spreman za nove pobjede

Klub broji 28 aktivnih takmičara

Šampion protekle skijaške sezone, Ski klub Bjelašnica spreman za nove pobjede

Haris Zilić

Ski klub Bjelašnica ponosno ističe kako je protekle skijaške sezone 2020/21 ostvario najbolji klupski rezultat i postao šampion Bosne i Hercegovine.

Ski klub broji 28 aktivnih takmičara koji svakodnevno treniraju pod budim okom trenera Nedžada Mirojevića, Hamze Okavnoića i Tanje Cerić. Kažu da su spremni za novu sezonu i da su presretni da je snijeg došao ovako rano te su mogli krenuti sa treninzima na Bjelašnici. Uslovi su odlični dodaju, te da je ZOI’84 uložio dodatni napor da osigura dobre staze za treninge. Svi se raduju novom i unaprijeđenom BX ski liftu i jedna čekaju da se sezona otvori sezona u cjelosti.

Za kraj su obećali odlične rezultate i ove skijaške sezone u svim kategorijama. Kažu da su “super-spremni”.

Takmičari i treneri ovog ski kluba se zahvaljuju svojim sponzorima bez kojih bi ovi rezultati puno teže bili dostižni, a to su: UniCredit Bank, BH Telecom, Audi i Visa!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi