Sutra počinje ski sezona na Vlašiću!

Ski lift se sutra pali i u EKO-FISu

Sutra počinje ski sezona na Vlašiću!

M. Skaka
Teme:

Nedavno je prvi snijeg zabijelio Vlašić, a već ovoga vikenda otvaraju se ski staze i zvanično počinje ski sezona. Zimska sezona na Vlašiću obično započinje u drugoj polovici 12-tog mjeseca, ali na radost mnogih, ove godine stiže ranije.

Visina snijega na Vlašiću trenutno iznosi 30-ak centimetara, a do sutra će biti i veća jer snijeg pada tjekom cijelog dana. Staze su u pripremi, a kako na drugim lokacijama, ski lift se sutra pali i u EKO-FISu. Cijene karata ostaju iste kao i u prošloj sezoni; dnevna i noćna po 10,00 KM a cjelodnevna 15,00 KM. NA Vlašiću pozivaju sve ljubitelje sniježnih radosti da iskoriste slobodno vrijeme i povoljne vremenske uvjete za boravak na čistom zraku i uživanje u prvom snijegu.

Ukoliko dolazite osobnim automobilom, podsjećamo Vas da svoj dolazak uskladite sa dozvoljenim terminima za prelazak preko ski staze prema EKO-FISu. Prelasci preko staza su zabranjeni u slijedećim terminima: svakim danom od 9:00 - 16:00, te srijedom, petkom i subotom od 9:00-16:00 i od 18:30 - 21:30.

Dobrodošli na Vlašić!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.