Sutra Svjetski dan snowboarda

Projekcija filma „Burton B movie“ u kinu Meeting Point

Sutra Svjetski dan snowboarda

Madstyle Team ove godinu u Sarajevu predstavlja manifestaciju „World Snowboard Day 2009”.

Manifestacija koja svijetskog ranga u kojoj će i Bosna i Hercegovina zajedno sa još 10 država širom svijeta (Francuska, Austrija, SAD, Australija...) učestvovati u organizaciji proslave Svjetskog dana snowboarda.

Madstyle Team vas poziva da zajedno proslavite prvi dio svijetskog dana snowboarda u  nedelju, 20. Decembra u 22 sata u kinu Meeting  Point, gdje će se prikazaati  premijera najnovijeg snowboard filma „Burton B movie“. Broj mjesta je ograničen, a ulaz je slobodan, pa samo ranijim dolaskom možete osigurati svoje mjesto i pridružiti ljubiteljima snowboarda koji će sutra slaviti svoj dan.

Manji cocktail Party je planiran poslje same proekcije u caffe clubu ”Trasa Meeting Point”.

Zbog nedostatka novčanih sredstava Grada i državnih ustanova, planiranu snježnu atrakciju koja se povodom Svjetskog dana snowboarda trebala održati u samom centru grada Sarajeva biti će odgodjena za mjesec januar.

Madstyle Team


Madstyle Team je osnovan od strane ljubitelja adrenalinskih  sportova koji imaju za cilj popularizaciju i omasovljenje extremnih sportova u našoj zemlji. S obzirom da je Madstyle Team relativno mlado udruženje koje je još u svom razvoju, do sada je uspio organizovati veliki niz takmičenja i manifestacija vezanih za extremne sportove. Jedna od najistaknutijih je „Snow Session Show” u sklopu „Vrlo Dobrog Festivala” u suradnji sa “EKIPOM” održanog u decembru prošle godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.