U subotu otvaranje nove zimske sezone na Bjelašnici

Sezona 2012/2013

U subotu otvaranje nove zimske sezone na Bjelašnici

A. Haznadarević

Otvaranje zimske turističke sezone 2012./13. na Bjelašnici bit će održano 22. decembra na Babinom Dolu u 14 sati. 

Sezonu će zvanično otvoriti ministrica okoliša i turizma FBiH Branka Durić, a u okviru oficijelnog dijela programa predviđeno je obraćanje premijera Kantona Sarajevo Suada Zeljkovića, te direktora ZOl'84 Salke Hasanefendića, saopćeno je iz preduzeća ZOI'84. 

 

U okviru Manifestacije "Otvaranja sezone" bit će upriličen i zabavni program, uz nastup Armina Muzaferije i AKA DEMA benda, ugostitelji će dijeliti besplatnu hranu i piće (u okviru štandova ispred svojih objekata), a ZOl'84 će omogućiti besplatno dnevno i noćno skijanje za sve posjetioce. 

 

U organiiaciji ZOl'84 osiguran je koji će saobraćati na relaciji Muzeji - Bjelašnica (u 11 sati ispred Muzeja te s povratkom u 16 sati sa Bjelašnice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.